Wastafelkraan Wiesbaden Caral Afbouwdeel 2-Knops Matzwart (Exclusief inbouwdeel) Kranen > Wastafelkraan > Wandkraan kopen

categories met korting

Wastafelkraan Wiesbaden Caral Afbouwdeel 2-Knops Matzwart (Exclusief inbouwdeel) 72779 kopen?

Wastafelkraan Wiesbaden Caral Afbouwdeel 2-Knops Matzwart (Exclusief inbouwdeel)
Een bijzondere kraan is de Wiesbaden Caral zeker! Steeds meer ziet u zwarte elementen komen voor in de badkamer of toiletruimte. De mat zwarte wastafelkraan is een inbouw model. Dat wil zeggen dat de kraan uit de muur komt en niet op uw wastafelblad of wastafel bevestigd zit. Een inbouw wastafelkraan is heel goed te combineren met een opbouw waskom of een brede geintregeerde wastafel.
De kraan bestaat uit 3 delen. Het middelste deel is de uitloop van 22.7cm lang. De inbouwkraan hangt u op een prettige hoogte op. Met een opbouw waskom zit de kraan vaak iets hoger gemonteerd dan bij een wastafel dat in het blad is verzonken. Met de knoppen bedient u het water. Met de ene knop zet u de kraan aan of uit en met de andere bedient u de thermostaat voor een comfortabel gebruik.
Omdat de kraan thermostatisch is heeft de kraan een temperatuurbegrenzer. U voorkomt daardoor kans op verbranding bij bijvoorbeeld kleine kinderen. Daarnaast heeft de temperatuurregelaar een praktische eigenschap. U zet namelijk de kraan aan en het water krijgt de temperatuur zoals u die heeft ingesteld.
De kraan is uitgerust met keramische schijven. Bij een keramisch binnenwerk schuiven twee keramische plaatjes over elkaar dat zorgt dat het water geleidelijk doorloopt of stopt zodra u de hendel beweegt.
Specificaties van de Wiesbaden Slim inbouw wastafelkraan:
– Kleur: Mat zwart
– Materiaal: Messing
– Voorzien van keramische schijven
– Inbouw model
– Uitloop van 20,9 cm
– Voorzien van mengfunctie met hendel

Wiesbaden Wastafelkraan

Ean 8719743064874
SKU KOH29.2110

Voor 15:00 besteld, volgende (werk)dag in huis

Wastafelkraan

Wiesbaden

29.00

EUR

Wandkraan

Aanbieding vandaag, slechts voor : 145.00 Euro

Profiteer direct. Ga naar Wastafelkraan Wiesbaden Caral Afbouwdeel 2-Knops Matzwart (Exclusief inbouwdeel)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *